Holdbeskrivelse

Fokus på dig – Et 8 ugers forløb hos Reformer-studie Kolding

De fleste af os kender det: Nu skal der ske noget nyt, nu vil jeg gøre noget ved mine spisevaner, vægttab, motionsvaner eller mit stressniveau. For mange af os bliver det ofte en flygtig beslutning, som vi senere fortryder ikke at have holdt. Med et 8 ugers forløb med fokus på dig, får du muligheden for at ændre det du ønsker, så vi sammen når i mål.
Forløbet starter d. 22. januar 2020 og afsluttes den 11. marts 2020.
Forløbet indeholder:

  • 1 ugentligt træning på et lukket hold
  • 1 ugentligt træning på et af Reformer-studiets hold
  • 2 x vejning/måling på Tanitavægt. En i starten og en i slutningen af forløbet (to ekstra vejninger/målinger kan tilkøbes)
  • 2 x Vegatest med fokus på vitaminer og mineraler. En i starten af forløbet og en i slutningen.
  • 2 x individuel samtale ang. Ønsker omkring forløbet. En i starten af forløbet og en i slutningen.
  • 1 foredrag med biopat og kostvejleder Dorthe Bjørkvig omhandlende kostens betydning for kroppens ve og vel i forhold til at være sund, have overskud og mere modstandskraft.
  • 1 foredrag med psykoterapeut Kia Marquard om det f.eks. at ville forandre kostvaner, træning, vægt og forandre dit fokus på dig, så det bliver en varig forandring.

Prisen for ikke medlemmer og medlemmer, som har klippekort er 2295 kr.
Prisen for medlemmer, som har abonnement er 695 kr.
Der er plads til 16 deltagere på holdet, og det vil være muligt at tilmelde sig fra 5 januar på www.reformerstudie.dk/klippekort

Har du spørgsmål til det så skriv gerne til Dorthe på helseklinikkenmalou@gmail.com eller ring på 60139209

Der er holdtræning både morgen/formiddag og eftermiddag/aften  i hverdagen og morgen/formiddagstræning fredag, lørdag og søndag.

Basis reformer

Et tempo som er roligt, hvor der er fokus på vejrtrækningen og den rigtige udførelse af øvelserne. Der kan forekomme brugen af redskaber til nogle af øvelserne. Hele kroppen bliver arbejdet igennem, med fokus på din core.  Holdet for dig som er nybegynder eller har en skade og skal trænes op. Musikken vil være rolig og passe til øvelserne

Øvede reformer

Denne time er for dig som har trænet i reformeren før og kender til de grundlæggende øvelser som der laves på Basis reformer. Her er der fokus på åndedrættet og du bliver udfordret mere i øvelserne og der vil også være en øget belastning på styrken i nogle at øvelserne i forhold til Basis Reformer. Der er fokus på at udfører øvelserne rigtige så kroppen ikke belastes unødig. Musikken vil være rolig og passe til øvelserne

Mix reformer

Holdet hvor der kan være en mix af diverse redskaber sammen med træningen på reformerne og tempoet kan variere. Mange muskelgrupper bliver aktiveret i løbet af timen og pulsen kan komme op. Holdet for dig som har trænet før og har en god grundform. Musikken vil skifte i forhold til tempoet i øvelserne.

Høj puls reformer

Holdet for dig der kender til træning på Reformeren, eller til dig som er vant til at træne. Tempoet er højt, og øvelserne er intense og med mere styrke på. Du får effektiv træning og sved på panden. På dette hold vil vi også bruge jumpboard, som hjælper med at få pulsen op. Der vil med garanti være en høj puls og tempo og en musik med tempo på.

Mindfull reformer

På dette hold vil der blive fokuseret på langsomme kontrollerede øvelser, hvor der skal være fokus på enkelte muskler af gangen. Fokus på nærvær med din krops bevægelser og vejrtrækningen. Timer slutter af med at ligge med lavendel øjenpuder de sidste minutter, som en god afslappende afslutning på træningen. Her kan du som nybegynder sagtens være med. Musikken vil være meget rolig og passe til en stille vejrtrækning.

Du kommer på et hold, ved at gå ind på linket til booking og så oprette dig som kunde og så tilmelde dig holdet du vil træne på. Har du spørgsmål til det så kontakt mig venligst på 60139209 eller mail helseklinikkenmalou@gmail.com

Ved personlig træning skal du kontakte mig på 60139209 eller  mail helseklinikkenmalou@gmail.com, så finder vi tiden der passer til dig.

Har du lyst til en prøvetime på hold så går ind på booking og opret dig og køb en prøvetime og tilmeld dig det hold du vil prøve. Som nybegynder er det Basis reformer du skal melde dig på. Du kan også booke en personlig træning hvor det så kun er dig på holdet . Har du spørgsmål til det så kontakt mig venligst på 60139209 eller mail helseklinikkenmalou@gmail.com

Er du blevet nysgerrig?

Forkæl dig selv ved at reservere en tid her

Helseklinikken Malou v/ Dorthe Bjørkvig
Olaf Ryes Gade 7K, st. tv.
6000 Kolding,
tlf. 60 13 92 09
CVR: 34831645