Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger:

  • Der er ikke mulighed for bad efter træning
  • Der er mulighed for omklædning
  • Der trænes toesox på holdene, og de kan købes i studiet.
  • Træn i tøj som du kan bevæge dig i.
  • Der er glas og vand til rådighed som du kan drikke både før, under og efter  træningen, du er også velkomme til at tage din egen drikkedunk med.
  • Kom gerne mindst 5 min før træningen starter så du er klar når vi går i gang.
  • Fortæl instruktøren, hvis der er særlige hensyn vi skal være opmærksom på under træningen.

Forlad din Reformer som du modtog den.
Du træner på eget ansvar, så følg de vejledninger som instruktøren giver dig og spørg hvis du er i tvivl.
Giv opmærksomheden til din træning, så husk at sætte din mobil på lydløs.

Vigtigt vedrørende parkering:

Der er fri parkering langs Olaf Ryes gade og på Thorbjergvej.
Parkering i parkeringsbåsene omkring Reformerstudie.dk er tilladt i 2 timer. Husk P-skive da der er tilknyttet p-vagt.

Reformerstudie Kolding

Sådan er det hos os!

Fri Træning – løbende abonnement 
Vælger du et løbende abonnement, betaler du en gang om måneden (automatisk via, det betalingskort, du har tilknyttet din profil). Du binder dig i første omgang for 1 måned, og der fra fortsætter medlemskabet indtil du måtte opsige det. Du kan opsige indtil 6 dage før udløb af abonnementet. Betaling for ny periode sker 5 dage før udløb.

Med et løbende abonnement kan du træne alt det, du vil.

Fri Træning – kontant betaling for 3, 6 eller 12 mdr.
Køber du et af vores kontante månedsmedlemskaber, betaler du det fulde beløb for en periode på 3, 6 eller 12 måneder. Medlemskabet udløber automatisk, når perioden er slut, og skal aktivt købes igen for at du kan fortsætte din træning.

Med et månedsmedlemskab kan du træne alt det, du vil.

Vores kontante medlemskaber kan stilles i bero (i praksis forlænges) ifm. eventuel ferie på over 14 dage. Sig til inden du rejser, så sætter vi dit medlemskab på hold i den relevante periode. Den service yder vi gerne.

Klippekort
Alle klippekort har 12 måneders løbetid – både til hold og personlig træning. Ved bookning af et hold, reserveres et klip fra dit klippekort. Såfremt du afmelder en booking inden 12 timer før holdstart, går dit klip tilbage på dit kort, og alt er godt. Bliver et hold for sent afmeldt regnes klippet for brugt.

Bliver pladsen afsat til en anden kunde, tilbageføres det brugte klip til dit klippekort. Personlig træning skal afmeldes senest kl. 18 dagen inden aftalen, ellers koster det et klip. Herefter anses klippet for brugt.

Problemer med betaling 
Det kan ske, at et kreditkort, som er tilknyttet en profil, udløber, og at den månedlige betaling derfor ikke kan gennemføres automatisk. Systemet vil så sende dig en mail hvor du opfordres til at opdatere dine kortoplysninger. Du kan i online booking selv opdatere din profil hvis du har fået nyt Visa/dankort.

Ændringer i priser og medlemsvilkår
ReformerStudie.dk forbeholder sig ret til prisændringer. De vil naturligvis blive varslet i rimelig tid via vores hjemmeside og en mail til vores medlemmer.

Ændringer i – og aflysning af hold 
ReformerStudie.dk forbeholder sig ret til at ændre i åbningstider, holdplaner, holdtider, instruktører og udbud af hold i forbindelse med ferie og generelt. Ved ferielukning forlænges indgåede aftaler som abonnement og månedsmedlemsskab med tilsvarende tid.

Hvis hold må aflyses på grund af krig, naturkatastrofer, terror, strejker, snestorm eller epidemier betragtes dette som force majeure, hvormed retten til erstatningsundervisning eller tilbagebetaling af kursusgebyr bortfalder.

Ændringer fremgår løbende af holdplanen, og er det permanente ændringer, skriver vi om det på hjemmesiden og på Facebook. Desuden kan ReformerStudie.dk samme dag aflyse hold eller ændre instruktør/holdtype op til 1 time før holdets planlagte start (dog kun i yderste nød).

 

Personoplysninger
ReformerStudie.dk opbevarer dine data i op til 5 år efter at du er stoppet, med mindre du ønsker din profil slettet før tid. Skriv mail til helseklinikkenmalou@gmail.com ang. dette.

Dine oplysninger er personlige og vil ikke blive videresolgt til en 3 part.

Vi benytter os af booking systemet GECKO ApS, Silkeborgvej 758, 8220 Aarhus, som opbevarer data i Danmark og overholder GDPR lovgivningen pr. 25.5.2018. Det samme gælder vores mail system, der ligeledes opbevarer oplysninger på server i Danmark og opfylder GDPR.

Har du spørgsmål til dine persondata, kan du til enhver tid kontakte os på mail helseklinikkenmalou@gmail.com eller på tlf. 60 13 92 09

Venteliste 
Står du på venteliste og der bliver plads til dig senest 12 timer før en klasse, får du en automatisk e-mail på den adresse, som er opgivet i kundesystemet. Husk at slette dig fra ventelisten, hvis du ved, at du ikke længere har mulighed for at deltage på holdet. Hvis du får plads, men ikke ønsker at deltage, vil det blive betragtet som for sent afbud op til 2 timer før holdstart. Da det er Dorthe som manuelt sørger for at du får besked de sidste timer, vil vi stærkt opfordre til, at du melder dig fra ventelisten, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet med kort varsel. Så længe du står på ventelisten, tolker vi det som, at du gerne vil have en plads på holdet. Det koster i øvrigt ikke noget at stå på ventelisten, men får du en plads på holdet fanger bordet.

 

Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål:

Dorthe Bjørkvig
Mail: helseklinikkenmalou@gmail.com 
mobil 60139209(læg en besked hvis jeg ikke tager den, måske har jeg klienter i klinikken).

Er du blevet nysgerrig?

Forkæl dig selv ved at reservere en tid her

Helseklinikken Malou v/ Dorthe Bjørkvig
Olaf Ryes Gade 7K, st. tv.
6000 Kolding,
tlf. 60 13 92 09
CVR: 34831645