Holdbeskrivelse

Holdbeskrivelse:

 

Basis reformer: en træning, hvor der kan bruges højst 1 redskab til øvelser, det er basis øvelser på og ved reformer, det kan være rolige øvelser eller øvelser hvor der nørdes i teknikker, f.eks kan det være at der kun arbejdes på 1 fjedre timen igennem.

Høj puls begynder : Her har du mulighed for at lære at jumpe. Pulsen kommer op når der jumpes, så der er en cardiotræning. Timen bygges op så der er skift imellem styrke/øvelser på reformerne og jump på jumpboardet.

Høj puls: Her kan du være med hvis du har prøvet at jumpe før. Er for dig som gerne vil have cardiotræning, det meste af timen og som kan li at jumpe. Pulsen er høj under hele timen, så humøret er højt og sveden kommer frem.

Mix reformer hold : en time hvor instruktøren kan bruge inspiration fra alle hold, så både musik og bevægelser kan være hurtige og langsomme, øvelserne kan være med meget eller lidt belastning. Her kan du være med når du har været på basistimerne.

Mix reformer øvede hold: Timen er til dig der er øvede på reformeren og som vil udfordres på styrke, puls, balance og smidighed.

Mindfull reformer: et hold, hvor der arbejdes på facier, stræk og mobilitet. Det er langsomt tempo og kan foregå på reformeren og på måtte og redskaber bruges.

Fredagstræning: er suprice da det er op til instruktøren.

Reformerstudie Kolding

Er du blevet nysgerrig?

Forkæl dig selv ved at reservere en tid her

Helseklinikken Malou v/ Dorthe Bjørkvig
Olaf Ryes Gade 7K, st. tv.
6000 Kolding,
tlf. 60 13 92 09
CVR: 34831645