Udtalelser

Anbefaling

Det siger dem der har prøvet det

“Jeg har fra første time følt mig i de bedste hænder i studiet. I det 8-mands store træningslokale bliver alle set, og har man en lille skavank – og det er der mange der har, – så tager instruktøren hensyn til det og sørger for, at man kan udføre dine øvelser på bedst mulig vis.
Jeg træner ca. 3 gange i ugen, og jeg glæder mig altid til min time. Reformertræning er for mig den bedste træning, godt for muskler, hjerte og ikke mindst mit mentale helbred.

Lene Ellegaard Kjærholm 

“Nu har jeg fundet min træningsform på en slæde i Reformer Studiet. Mine led og mit sind elsker det – jeg kan gøre det hver dag.”

Helle Kristiansen

“Jeg har nu gået i reformerstudie i halvandet år og er blevet fuldstændig afhængig, både fysisk og psykisk. Træningen er yderst effektiv, kroppen er blevet styrket. Stemningen i studiet er empatisk og rummelig, der er altid en alternativ øvelse, hvis kroppen siger fra til den viste øvelse. Der er plads til humor og mange gode snakke på kryds og tværs. Elsker bare at komme i studiet. Har også prøvet den supergode massage i helseklinikken og øreakupunktur mod rygsmerter. Begge dele kan anbefales.”

Kærlig hilsen 
Bettina Fog

Det er et dejligt miljø. I gør meget ud af at alle føler sig velkommen og velkendt.
Rummet er fyldt ned nærhed og oprigtig interesse for hvert enkelt medlem.
Træningen er god for psyken, selv om jeg møder op efter en travl dag så finder jeg ro i den måde jeg føres kompetent igennem træningen.

med venlig hilsen
Dorthe Hedensted Nexø

“Jeg fik en spinalstenose operation for nogle år siden, jeg fik at vide at jeg ikke kunne arbejde fuld tid igen. Jeg fik en skulderskader og jeg trænede reformer pilates både før og efter operation, Læger var meget tilfreds med min forløb, pga at min træning.
Og på grund at min målrettet øvelse kom jeg i fuld tid igen.
Så kunne jeg gå på efterløn og ikke som førtidspensionist.

Silvia Mortensen

Helseklinikken Malou v/ Dorthe Bjørkvig
Olaf Ryes Gade 7K, st. tv.
6000 Kolding,
tlf. 60 13 92 09
CVR: 34831645