Om os

Instruktørholdet består af:

Heidi Johansen

Jeg hedder Heidi, er 38 år.

– bor i Kolding med kæreste med to børn. Interesserer mig for sundhed og kroppen, både fysisk og psykisk. Jeg har altid dyrket sport, tidligere Dans, fitness og yoga, men i de sidste 10 år spillet beachvolley. Været afhængig af Reformer træning siden jeg startede i sommeren 2015. Elsker at der ved hver øvelse er fokus på hele kroppens muskler, samt den koncentration og styrke som jeg føler i kroppen bagefter en time.

Uddannet Socialrådgiver og arbejder som Forebyggende Familievejleder. Jeg er optaget af hvordan, personer der ønsker forandringer i deres liv, kan hjælpes og motiveres til at komme tættere på deres drømme og mål.

Uddannet Reformer Pilates instruktør i House of Pilates Kolding( Tidl. Reform Pilates) i 2018.

Dorthe Bjørkvig

Jeg hedder Dorthe, er 53 år og det er mig som ejer Reformerstudie.

Jeg bor i Kolding med min mand Ole og vi har sammenbragt i hinandens liv 4 børn og 3 børnebørn. Jeg har siden barn været fysisk aktiv i div sportsgrene som f.eks boldspil, judo, teakwondo, yoga, løb, styrketræning/fitness og nu også reformer pilates træning.

Jeg har en stor interesse i arbejdet med sundhed for krop og sjæl med forskellige indgangsvinkler som motion, kost, næringsstoffer, motivation, nærvær og kærlighed. Jeg har trænet reformer pilates siden 2015, er uddannet reformer pilates instruktør i foråret 2017 og elsker at undervise i det. Det er en af de træningsformer, som har givet hele min krop en fantastisk styrke, efter jeg selv er opereret i ryggen.

Jeg er også uddannet massør, øreakupunktør, kostvejlder og biopat/naturopath og ejer Helseklinikken Malou (helseklinikkenmalou.dk) , hvor jeg til daglig, tilbyder forskellige behandlinger og konsultationer med henblik på at hjælpe mennesker med at komme af med diverse ubalancer, symptomer og smerter kroppen må have.

Jeg ved at mødet med mennesket der hvor vi hver især er og uanset, køn, status, handicap og hudfarve er meget vigtig for mig. Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel og sætte gang i tanker og handlinger hos os mennesker, som kan føre til positive forandringer i hvert vores liv.

Er du blevet nysgerrig?

Forkæl dig selv ved at reservere en tid her

Helseklinikken Malou v/ Dorthe Bjørkvig
Olaf Ryes Gade 7Y,
6000 Kolding,
tlf. 60 13 92 09
CVR: 34831645